Wpłać na budowę hospicjum

Krok 2 - wybierz kwotę darowizny

Inna kwota

Krok 3 - uzupełnij dane osobowe

Wyrażam zgodę na przekazywanie przez Fundację Lęborskie Hospicjum Stacjonarne moich danych osobowych zawartych w formularzu płatności do PayPro S.A. z siedzibą w Poznaniu przy ul. Kanclerskiej 15, KRS 0000 437 935, w celu realizacji płatności mojej darowizny na rzecz Fundacji Lęborskie Hospicjum Stacjonarne.*

Chcę otrzymywać od Fundacji Lęborskie Hospicjum Stacjonarne korespondencję drogą elektroniczną i telefoniczną, informującą o rezultatach działań, które są możliwe dzięki mojemu wsparciu, a także potrzebach ludzi, do których wspólnie docieramy z pomocą, zgodnie z art. 172 ust. 1 ustawy z dnia 16 lipca 2004 roku o prawie telekomunikacyjnym. Rozumiem, że mogę w każdym momencie wycofać tę zgodę.

Zgadzam się na przetwarzanie moich danych osobowych w celu otrzymywania korespondencji od Fundacji Lęborskie Hospicjum Stacjonarne, aby wiedzieć jak moja darowizna pomaga ludziom i być zawsze na bieżąco w sprawach ich potrzeb, zgodnie z art.6 ust.1 lit. a ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016). Rozumiem, że mogę w każdym momencie wycofać tę zgodę.

* Pola wymagane

Numer konta bankowego