Rada

Członek Rady WIESŁAWA WOJCIECHOWICZ
Członek Rady JOANNA STOLC

Członek Rady WIOLETTA GRELA

MONIKA MUSIAŁ                                                           Przewodnicząca Rady Fundacji

MONIKA MUSIAŁ   Przewodnicząca Rady Fundacji

Eminentny zwierzchnik. Rozważna, powściągliwa i przezorna, dogłębnie analizuje każde kolejne przedsięwzięcie. Działa niejako z ukrycia zgodnie z zasadą: więcej czynić, mniej bywać. Jej skuteczne orędownictwo przyczyniło się do pozyskania Sponsora Strategicznego Fundacji.

KATARZYNA SZWIEC Wiceprzewodnicząca Rady Fundacji

Dobra dusza Fundacji, zawsze gotowa do niesienia konkretnej pomocy. Życzliwa i uśmiechnięta czerpie radość z dawania. Lubi dużo mówić i jeszcze więcej działać. Wielkoduszna i otwarta na drugiego człowieka. Nasz prekursor i przewodnik w doświadczeniu pracy wolontariackiej przy pacjentach w placówce hospicyjnej.

MAŁGORZATA SEWERYŃSKA Sekretarz Rady Fundacji

Komentator fundacyjnej rzeczywistości. Woli słuchać niż mówić. Cierpliwa i zaangażowana. Introwertyk o wysokiej wrażliwości. Stuprocentowa realistka z niewzruszoną nadzieją na wieczność.

WIESŁAWA WOJCIECHOWICZ Członek Rady

Niezwykle barwna indywidualność. Przez życie zmierza tanecznym krokiem. Temperamentna i przebojowa aktywistka, dla której nie ma rzeczy niemożliwych. Odważna, zdeterminowana i nie dająca sobie wytchnienia w działaniu. W bezustannym wyścigu z czasem, nie zapomina o tych, którzy czekają na jej pomoc.

JOANNA STOLC                                                                                                                                                    Członek Rady

JOANNA STOLC Członek Rady

Młoda i zdolna. Narzędzie w rękach Boga. Stworzona by tworzyć, dawać radość i uśmiech  otoczeniu. Otwarta, kreatywna i nastawiona na działanie. Niestrudzona poszukiwaczka prawdy o analitycznym i precyzyjnym umyśle. Niezawodna i niezwykle pracowita projektantka i wykonawczyni wszelkiego rodzaju grafiki niezbędnej dla działalności informacyjnej Fundacji.

WIOLETTA GRELA                                                                                                                                                                           Członek Rady

WIOLETTA GRELA Członek Rady

Miłośniczka wszelkiego ładu, porządku i harmonii. Jej praktyczna i uczynna dłoń zagospodaruje i upiększy każdą przestrzeń. Serdeczna, otwarta, uśmiechnięta, zawsze w asystującej gotowości.