Przybij 5

Utworzono: 26-07-2017
"Przybij 5" to inicjatywa mająca na celu wsparcie działań Fundacji LHS, zmierzających do wybudowania hospicjum stacjonarnego w Lęborku.
Polega ona na dokonaniu w banku stałego zlecenia na przelew wychodzący na kwotę 5 zł miesięcznie przez dowolny okres, np. rok, dwa lata, pięć lat. Oczywiście kwota może być dowolna. Chodzi o stałe i systematyczne wsparcie finansowe potrzebne obecnie na wybudowanie hospicjum stacjonarnego, a w przyszłości na jego utrzymanie. Procedura jest bardzo prosta, wystarczy przy okazji dokonywania płatności czy innych operacji bankowych podać numer konta odbiorcy, tj. Fundacja LHS, konto: 61 1240 3800 1111 0010 7064 5229, podać kwotę i okres od do, np. od 26.07.2017 do 31.12.2022.
W bardzo prosty sposób można to zrobić również przez internet, jeśli ktoś dokonuje transakcji w ten sposób.
Pięć, dziesięć, czy dwadzieścia złotych w skali miesiąca nie uszczupli żadnego budżetu domowego, natomiast jeśli przyłączą się do tej akcji setki czy tysiące mieszkańców naszego powiatu, regionu, czy kraju, dla Fundacji będzie to nieoceniona, stała i konkretna pomoc, dzięki której powstanie i będzie istnieć tak potrzebne i oczekiwane przez wielu miejsce.
Przybij 5 i zbuduj z nami hospicjum stacjonarne w Lęborku!

Przybij 5