Pierwszy Bal już za nami...

Utworzono: 16-02-2018

Pierwszy Bal Charytatywny Fundacji LHS uważamy za zamknięty!

Emocje już prawie opadły, odciski po ciut za wysokich obcasach zaleczone, pieniądze z licytacji i konkursów policzone - zatem możemy przystąpić do podsumowań.

Było reprezentacyjnie - dzięki obecności naszej Ambasadorki Aleksandry Goss wraz z narzeczonym.
Było pięknie, klimatycznie i smacznie - dzięki wspaniałej obsłudze i właścicielom Restauracji Perła, którzy dołożyli wszelkich starań, aby Goście czuli się komfortowo pod każdym względem.
Było nastrojowo i kameralnie - dzięki profesjonalnemu oświetleniu sali przez Adama Krupskiego.
Było tanecznie - dzięki zespołowi Fines z Panem Wiesławem Karpikiem na czele.
Było interesująco i emocjonująco - dzięki wspaniałej konferansjerce i prowadzeniu licytacji przez Pana Jana Kieśluka i naszą wolontariuszkę Alinę Antczak, która z wielkim entuzjazmem pomagała w prezentacji pozyskanych przez nią wcześniej przedmiotów, ale też i dzięki licytującym zaciekle Gościom, którzy nie dawali za wygraną i z wielką odwagą stawali w szranki...Wygrali najmocniejsi!
Było zabawnie - dzięki Kubie Herczykowi i obsługiwanej przez niego Fotobudce, w której raz po raz pojawiały się sterty pociesznych i niepowtarzalnych zdjęć.
Było słodko - dzięki uprzejmości Państwa Głodowskich, którzy specjalnie na tą okazję ufundowali przepyszny tort z misternie odwzorowanym logo Fundacji.
Było wystawowo - dzięki Panu Pawłowi Piwce z LCK Fregata, który wypożyczył sztalugi do prezentacji licytowanych obrazów.
Było kwieciście - dzięki Pani Joannie Tuniewicz, która podarowała nam trochę wiosny w postaci dorodnych tulipanów.
Było "przybij-piątkowo" - dzięki Państwu Annie i Radosławowi Kozłowskim, sponsorom 100 znaczków z logo naszej Fundacji.
Było kalendarzowo - dzięki Pani Beacie Budzkowskiej, która opracowała i wykonała specjalny kalendarz charytatywny.
Było owocnie - dzięki Pani Monice Gałasiewicz, która pozyskała bardzo atrakcyjne przedmioty i usługi na potrzeby licytacji.
Było estetycznie - dzięki Studiu Odnowy Biologicznej Virgo i Kasi Szwiec, która ufundowała zestawy kosmetyków dla zwycięzców jednego z konkursów.
Było fotografcznie - dzięki artystycznym zdolnościom Agaty Grunwald i jej córki Zuzanny, które niestrudzenie śledziły okiem obiektywu wszystkie wydarzenia tego wieczoru, czego efekty można oglądać w zakładce Galeria.
Było poglądowo - dzięki części zespołu fundacji, która przygotowała dla Gości prezentację z podsumowaniem dotychczasowych działań, jakie miały miejsce w ciągu zaledwie 8 miesięcy intensywnej pracy.
Było rekordowo - bo udało się uzbierać kwotę 19.632 PLN z przeprowadzonych podczas Balu licytacji i z poprzedzających to wydarzenie aukcji online.

Składamy gorące podziękowania wszystkim Darczyńcom i Aukcjonerom, którzy okazali się nad wyraz hojni, a także wszystkim tym, którzy w jakikolwiek sposób przyczynili się do organizacji i finalizacji tego wyjątkowego wydarzenia.
Do zobaczenia za rok, bo ostatnia sobota karnawału już na zawsze jest nasza!!!!

Pierwszy Bal już za nami...