Koncert Maleo Reggae Rockers i 2Tm2,3

Utworzono: 05-11-2017

3 listopada 2017 odbył się koncert z okazji 20-lecia działalności artystycznej obu zespołów. Koncert miał na celu również promocję działań Fundacji Lęborskie Hospicjum Stacjonarne i wsparcie inicjatywy budowy hospicjum stacjonarnego w Lęborku. Cały dochód ze sprzedaży biletów zasilił konto fundacji.

10.084,49 PLN to kolejna suma, którą udało nam się zebrać już na początku listopada.
Tym niezwykłym wydarzeniem, z pomocą którego pozyskiwaliśmy kolejne środki na budowę hospicjum stacjonarnego w Lęborku, był koncert zespołów 2Tm2,3 i Maleo Reggae Rockers w kinie Fregata.

Ogrom wrażeń, mnóstwo wspaniałych znajomości, coraz szersza grupa nas lokalnych działaczy ... Kochani to już nasze wspólne DZIEŁO:)

Z całych naszych coraz goręcej bijących serc DZIĘKUJEMY:

WSPÓŁORGANIZATOROM

• Ojcu Romanowi Zioła za kilkumiesięczną pomoc w kontaktach z artystami, mega super organizację wszystkiego i zastępowanie nas we wszystkim co tylko możliwe, gdy byliśmy w pracy. Też za znoszenie naszych babskich humorów ;)
  • Panu Burmistrzowi Witoldowi Namyślakowi za ogromną przychylność oraz nieodpłatne udostępnienie sali w kinie Fregata i wsparcie finansowe
  • Dyrektorowi kina Pawłowi Piwce za osobiste zaangażowanie w naszą inicjatywę i świetną organizację.

SPONSOROM

• Pani Staroście i Starostwu Powiatowemu w Lęborku
  • Farm Frites Poland
  • Avalon - Zakład Mechaniki Maszyn w Nowej Wsi Lęborskiej
  • Profarm Lębork
  • AluRom
  • Sanktuarium św. Jakuba Apostoła w Lęborku
  • Fines Operator
  • Caritas Lębork
  • Virgo Studio Odnowy Biologicznej
  • Centrum Ślubne Perła
  • Kwiaciarnia Orchidea
  • Adam Krupski i KrupskiSound

NASZYM PRZYJACIOŁOM MEDIALNYM

• Kanał 6 - Kornelia Kowalska i Joanna Kraśnik
  • Lębork Nasze Miasto - Marcin Kapela

WSZYSTKIM NASZYM WSPANIAŁYM GOŚCIOM -  BYŁO PONAD 200 OSÓB

wśród których byli nasi PRZYJACIELE, ZNAJOMI ZNAJOMYCH, SĄSIEDZI, NAUCZYCIELE NASZYCH DZIECI i cała reszta wspaniałych LUDZI, których przyszło nam w tym dniu poznać.

Dziękujemy:

• Monice Gałasiewicz, naszej wege-Lęborczance, za kolejną gotowość do wsparcia nas w zakresie kulinarnym.
  • Adamowi Sakowiczowi za wielkie zaangażowanie, pomoc w sprzedaży biletów, rozwieszaniu plakatów i informowaniu o koncercie.

ARTYSTOM

• Robertowi "Litza" Friedrichowi
  • Darkowi Malejonkowi
  • Tomaszowi Budzyńskiemu i innym, dzięki którym dostaliśmy skrzydeł i "NIE LĘKAMY SIĘ"

To wydarzenie organizowaliśmy pełni obaw, lęku i totalnego braku doświadczenia ze strony fundacyjnego zespołu. Siła jak zawsze tkwi w grupie!... i my ją mamy, bo ta grupa rośnie i składa się ze WSPANIAŁYCH LUDZI.
Najlepszym dowodem na to był fakt zrzeczenia się na rzecz fundacji 100% wynagrodzenia za oświetlenie sceny przez Adama Krupskiego. Piękny i zasługujący na odnotowanie gest :)

DZIĘKUJEMY KONCERTOWO!!!!!

Zapraszamy do obejrzenia relacji z koncertu w zakładce Media i fotorelacji w zakładce Galeria.